Broncos förnyar kontraktet med bredmottagaren Kirtland Sutton

Broncos förnyar kontraktet med bredmottagaren Kirtland Sutton

Efter bye-veckan slutförde Broncos och en nyckelmedlem i det offensiva laget förnyelsen av kontraktet.

Amerikansk tid på måndag, enligt ESPN-reportrar, har Broncos förlängt sitt kontrakt med bredbandsmottagaren Kirtland Sutton i fyra år, med en lön på 60,8 miljoner dollar. Efter det kommer han att bära en Denver Broncos tröja.

Sutton skulle ursprungligen bli en fri agent efter säsongens slut, och nu inkluderar hans nya kontrakt en deposition på 34,9 miljoner US-dollar, och 18 miljoner US-dollar kommer att betalas under det första året av det nya kontraktet.

Den 26-årige Sutton spelade bara två matcher förra säsongen och fick senare ersättning för ett trasigt ACL i hans knä. Den här säsongen har han kommit tillbaka starkt i sin billiga nfl tröjor , och rankas just nu först i laget i antal passningar (43) och antal yards (617). Detta är inte den enda breda mottagaren som Broncos nyligen har förnyat. Den gångna helgen förnyade de sitt kontrakt med Tim Patrick i tre år.

Sedan mars i år har Broncos förnyat kontrakt med säkerhetsvakten Justin Simmons, defensiven Shelby Harris, Patrick, Sutton och andra.