De almachtige Messi keert dominant terug

De almachtige Messi keert dominant terug

In de Champions League versloeg Paris Saint-Germain Brugge met 4-1. Na de wedstrijd geloofde het Franse "Team Daily" dat Messi zijn beste spel had gespeeld sinds hij bij Paris Saint-Germain Voetbalshirt. Hij heeft zich aangepast aan de tactieken van Pochettino en is teruggekeerd in de almachtige nr. 30 Paris-trui.

De Franse media zeiden dat Messi eindelijk een wedstrijd in zijn eigen tempo speelde. Messi speelde de hele wedstrijd zeer comfortabel. Hij was in staat om de aanval op de aanvalshelft te organiseren en ook de aanval alleen af ​​te ronden. Hij speelde alsof hij in Barcelona was. Hij en Mbappé werkten ook heel goed samen. De twee waardeerden elkaar en hun begrip voor elkaar werd steeds beter.

Voorheen had Messi, de enige speler met een Messi voetbalshirt, het moeilijk in Parijs.Vooral in de wedstrijd in de Ligue 1 was de kernrol van Messi niet bijzonder duidelijk. Na enkele maanden van aanpassingen vond Pochettino ook de beste positie voor Messi en de gebruiksaanwijzing. Met de comeback van Neymar in de toekomst zal de aanval van Paris onverwoestbaar worden.