0 DOELPUNTEN, 0 ASSISTS, 0 SCHOTEN IN 4 WEDSTRIJDEN

0 DOELPUNTEN, 0 ASSISTS, 0 SCHOTEN IN 4 WEDSTRIJDEN

Griezmann, die terugkeerde naar Atletico, explodeerde niet meteen zoals verwacht. De Franse speler heeft 4 wedstrijden gespeeld in Atletico Madrid en veel sleutelfiguren zijn nog steeds 0. Atlético Madrid Voetbalshirts

In de wedstrijd tegen Getafe, toen de stand 0-1 was, werd Griezmann vervangen. Suarez hielp Atletico vervolgens om de stand met 2-1 om te draaien. Voetbalshirts outlet

Na zijn terugkeer bij Atletico speelde Griezmann 4 wedstrijden, waarvan er 3 begonnen, maar niet de hele wedstrijd speelde. 58 minuten gespeeld tegen de Spanjaard, 34 minuten tegen Porto, 55 minuten tegen Athletic Bilbao en 67 minuten tegen Getafe.

En in 4 games scoorde Griezmann niet of gaf hij geen assist.Erger nog, hij schoot niet eens in de goede richting.In totaal werden er 6 schoten gemist. Bovendien heeft Griezmann niet één keer geleefd. Griezmann’s steals bereikten 9 keer.

Naast de slechte gegevens, hebben Atletico-fans hem niet vergeven, en ze zouden boeien als ze hem zagen. Het kan gezegd worden dat Griezmann zich nu in een zeer moeilijke situatie bevindt.