Florida Panthers toinen voitto, heidän 11. voitto peräkkäin

Florida Panthers toinen voitto, heidän 11. voitto peräkkäin

Panthers vahvuus on ollut esillä pudotuspelien alkamisesta lähtien, ja useissa voitoissa ne ovat jatkuvasti ylittäneet muun joukkueen ikään kuin he olisivat päättäneet voittaa. Alexander Barkov teki pelissä toisen hattutempun, kolmannen ponnistelunsa, ja antoi Panthers myös 11. peräkkäisen voiton 3-2-voitolla New York Islanders.

Panthersstrategia on kypsä. Sergei Bobrovsky torjui peräti 24 kertaa niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin, ja hänen läpilyöntihenkensä näkyy hänen maalivahtissaan. Halvat NHL Pelipaidat Hyökkäyksessä he löysivät myös hyökkäävän vastustajan jättämän aukon. Panthers löi vastustajia niin paljon, että he tuskin pystyivät taistelemaan takaisin.

Vaikka Islanders Ilja Sorokin torjui enemmän ja pelasi paremmin kuin Panthers maalivahti, hän ei silti pystynyt pysäyttämään Aleksanteri Barkovin hattutemppua ja hänen purkauksensa antoi joukkuetovereilleen enemmän. raajavamman jälkeen hän pelasi 12 ottelua Florida Panthers Pelipaita, mutta teki silti 36. maalinsa palattuaan uran ennätykseen. Hänen tämän kauden purkauksensa ja Panthersin yleinen suorituskyky ovat olleet tarpeeksi pelottavia, mutta jokainen niistä jahtaa edelleen maalia.