James Bradberry trak sig fra New York Giants

James Bradberry trak sig fra New York Giants

James Bradberry er en af ​​de bedste cornerbacks i ligaen efter at have skrevet under med New York 2020. Konsistensen og talentet, som James Bradberry viser i en billige NFL trøje, vil helt sikkert gøre ham til et attraktivt mål for flere andre hold. Selvom James Bradberry har så fremragende en præstation, kan den stadig ikke ændre skæbnen for at blive forladt af giganterne.

James Bradberry var en nøglestarter for New York i løbet af sine to år med holdet, men overforbrug af tidligere general manager Dave Guttman betød, at New York Giants måtte ofre nogle veteraner for at kompensere for omkostningerne i lavsæsonen. Bradberry blev spilleren, der blev tvunget til at tage New York Giants trøje af. James Bradberrys værdi som kvalitetshjørne er ikke så vigtig her, og han blev offer for en finanskrise, men det er nok et problem mange spillere skal forholde sig til. For det er måden at holde holdet i gang.

Nu ved at vide, at James Bradberrys fremtid ikke er i New York Giants, er det næste spørgsmål, hvilket hold der vil være så heldig at hente stjerneforsvarsspilleren.