Paris tränare ändrar taktik för Mbappe

Paris tränare ändrar taktik för Mbappe

Enligt rapporter, efter att Mbappe uttryckt sitt missnöje med sin position, i matchen mot Marseille, ändrade tränaren Galtier sin taktik för att ge Mbappe mer frihet.

Tidigare sa Mbappe att han inte gillade att spela nr 9, och han tyckte inte om att vara stödpunkten. Mot Marseille, kanske för att tillfredsställa Mbappe, ändrade Galtier lagets laguppställning från 5-4-1 till 4-3-1-2.

Mbappe fick mer löputrymme på kanterna. Galtier sa att Mbappe bara spelade pivoten när laget skickade långa bollar, och han spelade till vänster resten av tiden. Galtier lät Mbappe springa på djupet, och laget skickade bollen till Neymar för att locka eldkraft från motståndaren.Snygga adidas X fotbollsskor

Tidigare i det franska landslaget sa Mbappe att han föredrar hur landslaget spelar, för med Giroud som stödpunkt är han mer fri. I Paris måste jag fungera som ett stödpunkt och åta mig andra uppgifter.

Det är värt att nämna att Mbappe efter matchen mot Marseille förnekade ryktena om att han lämnade laget och sa att han aldrig tänkte lämna laget i januari, och han kände sig väldigt glad i Paris.breda fotbollsskor