Dårlige ting for Manchester City efter Erling Hålands fravær

Dårlige ting for Manchester City efter Erling Hålands fravær

Erling Håland stod på sidelinjen med en skade, hvilket efterlod Kevin De Bruyne til at score på egen hånd. De hyppige skemaer har gjort hovedspillerne i mange klubber lidt trætte. Denne runde tabte både Chelsea og Liverpool til deres modstandere. Et mål fra Kevin De Bruyne ændrede kampen, og Kevin De Bruyne slog også et smukt frispark.

Det var Erin Haalands første Premier League-fravær i denne sæson, og City så ud til at have mistet en slags målsøgende sjæl. Erling Haaland har helt sikkert scoret for holdet, siden han iførte sig Manchester City trøje, men hvorfor har andre spillere mistet inspirationen til mål? Tidligere blev Manchester Citys mål scoret af mange spillere, og hver spiller på holdet har en god scoringsevne. Derfor har Manchester City vundet Premier League-mesterskabet mange gange gennem årene, men har aldrig vundet den første spiller på scoringslisten.

Erling Håland er topscorer i denne sæson, men han fandt også noget dårligt, da holdet mistede ham. Resten af ​​Citys spillere ser ud til at have mistet evnen til at score mål, hvor kun Kevin De Bruyne bevarer sine færdigheder i assists og mål. Manchester City er fuldstændig håbløst for Jack Grealish, hvis karrieretop kun kan efterlades i Aston Villa tryk på fodboldtrøjer . Men Phil Foden og Bernardo Silva ser også ud til at have mistet det meste af deres styrke, og de spiller ikke så godt, som de plejede.