Marokkos fodboldhold hilser på fans efter kamp

Marokkos fodboldhold hilser på fans efter kamp


Det lykkedes ikke for det marokkanske fodboldhold at gå videre til finalen i semifinalen, men spillerne fik også klapsalver og hilsner fra fansene. Det marokkanske landshold udførte underværker ved FIFA World Cup, og mange fans var forbløffede over deres succes før kampen. Den røde Marokko-trøje tiltrak sig opmærksomhed fra andre fans af landsholdet, og deres konkurrenceånd smittede af mange mennesker.Argentina Trøjer 2022

Før kampen mellem Marokkos fodboldlandshold og det franske fodboldlandshold sagde træneren Walid Regraj, at de ikke var tilfredse med semifinalerne. Målet for landsholdet er at nå finalen og kæmpe om mesterskabet. Marokkos landstræner Walid Regraj ønsker, at Afrika vinder VM, da han vil sætte landsholdet i søgelyset. Modstanderen til det marokkanske fodboldlandshold er dog det franske fodboldlandshold, og holdet ledet af Mbappé er ikke det spanske fodboldlandshold eller det portugisiske fodboldlandshold. Den gladeste var Ashraf Hakimi, der mødte Kylian Mbappe ved VM. Hverken Achraf Hakimi eller Kylian Mbappé er iført Paris Saint-Germain-trøjer og skal spille for deres respektive landshold. Ashraf Hakimi gjorde også sit bedste for at give marokkansk fodbold en kant, og han ledte ikke efter Kylian Mbappe i kampen.

Det marokkanske fodboldhold, selvom det mangler finalen, har haft succes i VM. Det marokkanske fodboldlandshold har nået højder, som mange landshold ikke kan matche. De skal også møde det kroatiske landshold om tredjepladsen. Der er kun to kampe tilbage af dette års VM, gruppespillet ser ud til at være lige begyndt, og finalen venter på os. Det marokkanske fodboldhold fortjener anerkendelse fra utallige fans. Efter kampen hilste spillerne på alle de fans, der så kampen.