Argentinske spillere kæmper for at vinde VM

Argentinske spillere kæmper for at vinde VM

 

Efter at Argentina vandt verdensmesterskabet i 2022 i Qatar, er Messi-trøjen igen blevet en favorit blandt fans over hele verden. Qatars entusiasme for VM er langsomt forsvundet, mens Argentina stadig er fordybet i de glædelige festlige fejringer. Argentina vandt VM igen efter 36 år, og Messi er kun 35 år. Kunne det være den åndelige eksistens af legendarisk fodboldarv.Argentina Trøjer 2022

Hele landet fejrede iført Argentinas VM-trøje 2022, og selv de hjemløse fik nr. 10-trøjen. Det var virkelig ikke let for Argentina at slå Frankrig. De vandt straffesparkskonkurrencen med ihærdighed og beslutsom forståelse. Op- og nedture i spillet gjorde alle fans meget nervøse. Kylian Mbappe scorede selv tre mål og udførte til sidst et mirakel.

I forlænget spilletid så alle de argentinske spilleres svage spil, og alle gik helt ud. Lionel Messi kunne ikke misse den sidste chance, den 35-årige scorede i forlænget spilletid. Når du ser de argentinske spilleres mudrede trøjer på podiet, ved du, hvilken kamp de har været igennem. Mod det mægtige franske hold var det et mirakel, at det argentinske hold vandt den endelige sejr.