Manchester United slog Leeds United 3-1 på udebane

Manchester United slog Leeds United 3-1 på udebane

 

I 17. runde af Premier League-sæsonen 2022/23 udfordrede Manchester United Leeds United på udebane. I første halvleg åbnede Rodri scoringen for Manchester City; i anden halvleg fordoblede Haaland for at sikre sejren, og Struick scorede et mål med et hovedstød. Til sidst besejrede Manchester United Leeds United 3-1 på udebane, stadig 5 point efter Arsenal i toppen af listen.Manchester City Trøjer 2022

Manchester City brød dødvandet i pausen, De Bruyne og Rodri afleverede fortløbende, Mahrez' lave skud fra højre side af straffesparksfeltet blev reddet, og Rodri lavede et supplerende skud i nettet. I det 51. minut lavede Glares en tyveri og brød igennem et indlæg, og Harland scorede nemt et tomt mål, 2-0. I det 64. minut scorede Harland bolden, og Glaresh lagde tilbage fra venstre side af straffesparksfeltet. Harland skød i det fjerneste hjørne fra 10 yards, 3-0. Leeds reddede ansigt i det 73. minut, Greenwood tog et hjørnespark og Struick scorede med et hovedstød foran det lille straffesparksfelt, 1-3.

Efter 17. runde af Premier League spillede Manchester City faktisk kun 15 kampe, og 2 kampe blev udsat. Haaland missede 1 kamp på grund af en skade, hvilket betyder, at han scorede 20 mål i 14 Premier League-kampe. Fantastiske! For Manchester City i denne sæson er der stadig 23 Premier League-kampe tilbage at spille, og Haaland er kun 12 mål fra Premier Leagues scoringsrekord (32 mål), som Liverpool-angriberen Salah har. Boldeffektivitet, den norske angriber kan skabe en ny Premier League-scoringsrekord i en enkelt sæson i omkring 10 Premier League-kampe.