Juventus-legenden Gianluca Vialli siger farvel til alle fans

Juventus-legenden Gianluca Vialli siger farvel til alle fans

Mange unge fans kender ham ikke, men for gamle fans er han en legendarisk spiller. Han er en rigtig stjerne i Serie A, og han er også meget god på banen. Han er Gianluca Vialli, hans favorit er Juventus-trøjen og den første Champions League i hans karriere.Brasilien Hjemme Trøjer 2022

Fans er nu mere opmærksomme på Premier League-spil, mens Serie A efterhånden tiltrækker fans opmærksomhed. Serie A plejede at være nummer et liga i Europa, og fans kaldte det Little World Cup. Bortset fra Manchester United og Arsenal er Premier League berømt, især efter regnen er hele stadion ikke optimistisk omkring spillet. Juventus har kun vundet Champions League én gang, og det var i 1996, hvor Juventus besejrede rivalen Ajax for at vinde mesterskabet, og Vialli var anfører for holdet. Juventus er et af Gianluca Viallis favorithold, efter at have vundet den mest værdifulde titel i den bedste liga. Gianluca Vialli forlod for at slutte sig til Chelsea kort efter Juventus vandt titlen. Chelsea var ikke under ledelse af Roman Abramovich på det tidspunkt. Nu er holdets styrke omtrent den samme som Everton.

Gianluca Vialli var til stede som assistenttræner, da det italienske fodboldlandshold vandt UEFA EURO 2021. Gianluca Vialli kiggede stolt på trøjerne til Italiens børn, han så på spillerne, der vandt mesterskabet, huskede Serie A, han huskede også kærlighed til fansene i Juventus, sagde han officielt farvel til alle fans. Viallis død er dårlige nyheder for gamle fans, han repræsenterer utallige fans ungdomsminder.