Barca dicht bij het aantrekken van de Argentijn Lucas Roman

Barca dicht bij het aantrekken van de Argentijn Lucas Roman

 


La Liga-kant Barcelona wil nog steeds hun selectie versterken, en de leidinggevenden van Barcelona zijn al op de transfermarkt, op zoek naar nieuwe spelers voor hun team.FC Barcelona Uit Shirt

Barcelona zal in de winterperiode geen grote aankopen doen en hun economische situatie bepaalt in grote mate mogelijke aankopen. Volgens rapporten willen ze jeugdspelers aantrekken die geen enorme vergoedingen hoeven te betalen. De huidige strategie van Barcelona is om op jonge spelers te wedden en nieuwe sterren voor hun team te vinden.

Barcelona is naar verluidt geïnteresseerd in de Argentijnse voetbalster Lucas Roman. Lucas Roman speelt voor het Argentijnse team Western Railway. De speler is pas 18 jaar oud, maar hij heeft al de aandacht getrokken van het scoutingteam van Barcelona. Aangezien de speler Argentijn is, zal hij zich relatief aanpassen in Spanje en zal zijn integratie gemakkelijker zijn.

FC Barcelona heeft al enkele weken contact met zijn team en een deal voor de speler zou binnenkort rond kunnen zijn. Lucas Romain wordt bij zijn aankomst in Barcelona door Barcelona uitgeleend aan een satellietclub. Zo kan hij ervaring opdoen in het Europese voetbal voordat hij doorbreekt in het eerste elftal. Zowel Argentinië als Barcelona geloven dat hij een geweldige speler kan worden.

Barcelona paste zijn transferstrategie aan en de noodlijdende economische situatie dwong Barcelona zich terug te trekken uit de competitie voor gevestigde spelers. Ze kunnen deze spelers niet betalen en worden gedwongen rekening te houden met toekomstige sterren. Barcelona wil spelers aantrekken die niet duur zijn, maar ze in de toekomst geweldige prestaties zullen leveren. De scoutingafdeling van Barcelona is momenteel op zoek naar toekomstige sterren in Zuid-Amerika, in de hoop de volgende ster voor Barcelona te vinden.