Tigers quarterback Burrow: Vil ikke være tilfreds med en rekord på 5-2

Tigers quarterback Burrow: Vil ikke være tilfreds med en rekord på 5-2

I kampen mod Ravens sidste søndag besejrede Tigers deres stærke modstandere med 41-17 og overraskede fansene med deres nye look. Tigrene har i øjeblikket en rekord på 5 sejre og 2 tab. Fansene jubler i deres Amerikansk fodbold trøjer, men de vil ikke være tilfredse.

Andetårs quarterback Joe Burrow sagde: "Vi har ikke haft vores bedste præstation endnu. Vi er i øjeblikket 5-2, hvilket ikke er dårligt, men vi vil ikke være tilfredse med det. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt og blive bedre hver gang dag. bedre."

Burrow, iført Cincinnati Bengals trøje, sendte bolden i 416 yards mod Ravens og lavede 3 touchdowns. Dette hjalp Tigers med at afslutte deres tabsrække mod Ravens og vandt midlertidigt førstepladsen i North Division i American League.

"Dette er en vigtig sejr for holdet, klubben og byen." Burrow sagde: "Men hvis vi ikke kan fortsætte med at vinde de følgende kampe, fortsætte med at vinde og blive bedre, er denne sejr meningsløs. ...Hvis vi taber alle kampene bagefter, vil ingen bekymre sig om, at vi slår Baltimore om ugen syv."