Arsenal besejrede Manchester United og blev nummer fem i Premier League

Arsenal besejrede Manchester United og blev nummer fem i Premier League

Efter 11. runde af Premier League overgik Arsenal Manchester United og rykkede op på en femteplads. Manchester United stødte igen på stærke krav fra fans om at fyre Solskjær. De ønsker virkelig ikke at se dette hold blive ødelagt af ham på denne måde. Efter Manchester United vandt, sendte Solskjær Mason Greenwood igen i denne kamp. Han fortsatte ikke med at bruge Edinson Cavani og Cristiano Ronaldo som partnere.

Ole Gunnar Solskjærs mentalitet har ikke ændret sig, han holder stadig fast i sin strategiske beskæftigelsesplan. Ole Gunnar Solskjær tog over som Manchester United trøjer  i mere end to år, men hans trænerrekord har været ustabil. De seneste år har Manchester United gentagne gange tabt i vigtige kampe. De tabte også til Arsenal i Europa League-finalen 2019. Arsenal har altid troet, at Mikel Artetas trænerevne er umoden, og han har brug for rigtige spil og mere tid til at opleve. Så da Juventus og Chelsea fyrede deres unge trænere, var Mikel Arteta stadig efterladt af Arsenal.

Mikel Arteta er også en spiller, der bar en Arsenal trøje, da han var ung, så holdet er villige til at give ham en chance for at præstere. Arsenal valgte faktisk at starte igen, så holdet er stadig villig til at aflevere Arteta med selvtillid. Efter mere end et år er Arteta ikke blevet besejret af publikums tvivl. Hans stirrende øjne gjorde Arsenal-fans fulde af forventninger. Manchester United-fans har dog ingen forventninger til Ole Gunnar Solskjær. Han tog ikke mentaliteten omkring spillerens styrke alvorligt.