Messi er skadet, kan han spille for Argentina?

Messi er skadet, kan han spille for Argentina?

Fordi Messi missede de to kampe i Paris Saint-Germain på grund af seneskader i knæ og lår, og det argentinske landshold i øjeblikket står over for en mangel på mandskab, er rekrutteringen af ​​Messi nært forestående. Og kan Messi stadig spille, hvis han ikke er helbredt? Kan fans se Messi spille i landsholdets Messi trøje ?

Selvom Argentina i øjeblikket ikke har noget problem med at kvalificere sig i gruppen, håber Uruguay at kæmpe for sin placering gennem dette spil. Så skal du kæmpe ihjel. Dette vil helt sikkert øge det defensive pres på det argentinske hold. Dårlige nyheder fra det argentinske hold. Nicolas Gonzalez vil ikke være i stand til at spille i den Argentina trøje på grund af den nye krone, hvilket forværrer skaden på angriberens styrke. Hvis holdet vil vinde, er kernespilleren Messi nøglen. Om han kan spille med skader, vil påvirke hans restitution.

Mens fansene ser frem til hans præstation, er de også bekymrede for hans skader. Uanset hvad resultatet er, tror jeg, at fans kan acceptere det.